уторак, 26. јануар 2016.

КАКО ПРЕПОЗНАТИ БОТОВЕ

Бот је уређај. Бот није људско биће. Њему недостаје све оно што карактерише човека. Саосећај, савест и слобода ума. Ботови поседују уметнуту интелигенцију, без кап истинског разума харају виртуалним и стварним светом са само једним јединим циљем. А то је извртање истине.
Ботови су еволуирали, више се не крију само иза никова и минуса на коментарима, ботови су сада у облику људи, са именом и презименом, ботови имају јмбг. и често добар или сасвим бедан посао због којег иду преку мртвих. У ближој будућности, кад будете васпитавали децу, поред оног класичног немој да будеш лопов, немој да се дрогираш, немој да будеш педер, обавезно нагласите никад, али никад немој да будеш бот.
Које врсте ботова имамо? Колико су штетни? И како их зауставити?

Бот-будала

Посебан примерак бота који делују само у региону. Свака општина га има. Они су идеалисти, истински верују у фразе својих локалних лидера. Почашћени су када их позову на неки коктел где се сликају са својим лидером, зову их на разне састанке, зову их на отварање мостова, зграда или не знам рецимо лифтова. Њихова функција је да бројчано увеличају неки скуп и аплаудирају. Дакле веома су просто програмирани. Дођи, седи, аплаудирај, стоји иза попут статуе док се даје нека изјава и то је све. Ова врста ботова прилично добро пумпа страначке балоне, што значи може се употребљавати и као компресор.

Бот- новинар

Често је неки полуписмени апсолвент или лош средњошколац. Њихова израда је веома јефтина, имају гласне жице и прсте. Пошто им то једино треба ради се потпуно безличним индивидуама. Сипаш им 220е до 300е месешно и они су спреми да пљују сваког пред камерама, да лажу милионе људи, и без престанка почињу сваку реченицу именом својег конструктора лидера. Ово је изузетни штетна врста јер је мешају са правим новинарима. Знајте ово нису новинари. Већ најјефтинији пропагандни материјал!
Бот- терминатор коментатор
Састоји се од тастатуре, миша и интернет конекције. Он лајкује све што је објавила његова странка, дели њихове изјаве, пише пригодне коментаре и улази у сложене расправе током којих његова меморија врти око десет истих реченица. Међутим новији бројеви ових ботова располажу и неким датумима, цифрама и центром за колективно нападање. Опасни су када се ујдине, и лајкују највећу глупост, тако да обичан грађанин помисли да се ради о цитату неког нобеловца.

Бот- директорчић

Ова врста бота је у већини случаја исте физичке грађе. Крупни ћелавци масног чела за које стално говоре да им се ознојило од рада. Они се добро рушкају кад је у питању заједничка фотографија са неким лидером, снажни су тако да се увек виде на фотографијама десно или лево од својег конструктора. Неспособни, декадентни и глупи постоје једино јер су изузетно страшљиви и зависни. Раде јер их покреће непотизам и страначко запошљавање. Уништавају државне установе без престанка из дана у дан. Једна од најопасијих врста бота јер имају утицај и моћ.

Бот-министар

Највећи облик бота. Софистицирана машина пуна нечег што би требало да личи на личност. Хладни, и непријатељски настројени према људској врсти константно је угњетавају. Они знају да нису људи. Виде себе као неког надчовека. Ови ботови су директно прикључени на мозак својег креатора, то их чини додатно опасним.
Како зауставити ботове?

Постоји само један једини начин. Људи морају доћи на власт!


Харис Ибрахимовић
Колумниста

Нема коментара:

Постави коментар