понедељак, 12. јануар 2015.

Александар Вулин, уз поклич "Вучић је велики" дигао телевизор у ваздух због емитовања емисије 24 минута са Зораном Кесићем

-Министар Александар Вулин упао је јуче у један београдски кафић и уз поклич „Вучић је велики“ петардама дигао у ваздух телевизор на коме се у том моменту емитовала емисија 24 минута, аутора и водитеља Зорана Кесића, сазнаје Српски недељник
. Вулин је потом истрчао из овог локала и изгубио се у непознатом правцу.
-Недељом увече углавном нема много гостију у кафићу па запослени искористе прилику да би одгледали „24 минута“-прича Матија Пештерац, власник кафића. -Док је Кесић духовито коментарисао Вучићево гостовање на Пинку у кафићу се одједном створио Александар Вулин и почео да виче: „Вучић је велики, Вучић је велики“, да би затим петардама засуо телевизор који се запалио и на крају експлодирао -прича он док показује остатке телевизора и петарди којим је уништен.

Иако су запослени, који су се затекли на лицу места, прилично шокирани овим инцидентом сви истичу да је најважније да нико није повређен. Власник кафића одбацује могућност да против Вулина поднесе кривичну пријаву.

-Најважније је да нико није страдао, а телевизор је ионако био стар и зрео за замену. Морам признати да помало имам разумевања за Вулина и његов чин јер Кесић баш уме да испровоцира и можда бих слично реаговао да неко на тај начин исмева моје светиње-каже Пештерац.

Како незванично сазнајемо, Александар Вулин се из кафића запутио својој кући где је, и даље узвикујући „Вучић је велики“, фејсбуку као спам пријавио све БИРН-ове објаве у којима пишу о сумњивом тендеру за испумпавање воде у рударском басену Колубара!

Ова вест је измишљена мада...
Српски недељник