недеља, 3. мај 2015.

О Велики Вођо!

Верни Вучићеви медији су дочекали газдин миг и као бесни пси се обрушили на Сашу Јанковића. Стара, опробана метода у којој се извлачи нечији прљав веш, да би потом оног ко се усудио да притувуречи вођи, данима развлачили на насловним страницама којекаквог смећа од новина, а све у жељи да дотични поднесе оставку или му се сроза сваки кредибилитет. Армија ботова на друштвеним мрежама прозива, куне, оптужује Јанковића за убиство, тражи покретање нове истраге као да о томе одлучује он, а не тужилац.
Јанковић се за сада добро држи, паметно се не упушта у превелике полемике, и ако буде среће издржаће ову бескрупулозну кампању.
Сад један иоле мислен човек мора свима њима да постави једно лаичко питање. Ало бре стоко једна напредњачка, па зашто сте гласали за тог човека? Заштитник грађана је један од људи који мора да прође безбедоносне процене. Значи морали сте ово да знате. Знам ја, да је вама тешко да разумете да постоје људи који нису подгузне муве, који умеју да мисле својом главом и не раде за сендвич. Али дајте бар мало мозга, имате га ваљда или је одумро од смрада који се несносно шири из Вучићеве буље коју љубите по цео дан.
То што је премијеров брат испао говедо и добио по пичци, а Јанковић се усудио да пита откуд му обезбеђење био је довољан сигнал за почетак кампање. Свињарија са хеликоптером у којој су Гашић и Лончар послали у смрт седморо људи би у некој земљи изазвала бар малу револуцију. Јанковић се ето опет усудио да тражи одговорност. Ископали су нешто од пре 23 године и решили да га сатру. Јебо те, па ископајте шта је ово ђубре од премијера радило до пре три године. То што је он променио господара и сада уместо Шешељеве љуби гузицу Ангеле Меркел значи само да је био и остао слуга. Истина, воли да изиграва некаквог господара, али глуматање не може заменити ни част, ни поштење, ама баш ниједну особину која човека одваја од већ помињане подгузне муве, што Вучић, на крају крајева, и јесте.
Што ово пишем? Па требао ми је увод за поенту. Хтео сам уствари да кажем само ово:

Вучићу, напуши се курца!